Categories
Vestimentatie

Jeansi mom fit un must have al sezonului

blugi talie inalta


Nu e nimic complicat în a purta o pereche de jeansi mom fit… Pur și simplu mai pui ceva pe tine în partea de sus și ești gata! Lucrurile însă, nu stau chiar atât de simplu atunci când dorești să ai un look care să nu fie identificat cu “uniformele” propuse de Mall. Altfel spus, lipsa de personalitate a vestimentației pe care o purtăm ne duce mereu în acel anonimat propus în masă.

Am și eu zile în care trebuie să fiu gata în 5 minute, și nu am chef să mă pregștesc prea mult, așa că trag o pereche de jeansi mom fit, mai iau ceva de prin dulap și… Sunt gata!

Pentru că sunt confortabili și este ușor de creat outfit-uri cu ei, îi port la orice ora din zi, doar sunt atentă cu ce îi asortez și la accesorizarea lor, prin asta observându-se tușa mea personală.

Așa că nu e nevoie de prea mult efort pentru a crea look-uri frumoase cu o pereche de jeansi, și nu e nevoie de cheltuieli suplimentare pentru a arăta bine oricând.

Uneori trebuie să fiu gata în timp record, deoarece spontaneitatea nu îmi prea lipsește… clar nu voi pierde timp cu cotrăbăitul după o ținută, machiaj și coafură… că m-ar apuca noaptea. Deci, o pereche de jeansi, cel mai simplu tricou și ceva peste, doar e destul de răcoros… Frig! Important e să prind cele mai arzătoare raze din zi pentru că sunt  destul de rare și puține…

jeansi mom fit blugi mom fit


Nu e nevoie de a pierde prea mult timp cu alegerea hainelor pentru a ieși din casă după câteva castane prăjite. Bine, cu un ruj și o pereche de cercei nu e greu de a completa o ținută, chiar dacă nu  e deosebită, puțina atenție la detalii poate să fie un mare plus.

jeansi mom fit


Nu îmi permit să pierd timp cu aranjarea părului, așa că optez pentru ceva simplu și foarte rapid, dar să întregească ținuta. Așa că…dacă e roșu în picioare, mai punem roșu…mult roșu, da … un jerseu din lână cu mult volum pentru a echilibra aspectul siluetei, iar talia marcată discret poate fi un centru de interes datorită cataramei.

blugi mom fit

jeansi mom fit


Pentru că o cămașă albă salvează situația… de ce nu și cu o pereche de jeanși mom fit, dar atragem atenția mai mult în zona încălțarilor pe care le susținem cu o geantă discretă și distragem astfel, într-un mod discret , atenția din zona mânecilor chiar dacă ele ar fi trebuit să fie centrul de atenție. Machiaj aproape inexistent și coafura simplă, toate astea duc spre un look potrivit pentru o zi în care trebuie a arata decent.

jeansi mom fit

 blugi talie inalta

blugi mom fit


Nu e greu să ies din anonimatul atât de enervant, dar nici înspre ridicol prea tare nu aș vrea… însă așa mă simt bine, asta sunt eu! Iar cocul ăsta … practic este emblema mea. Hahaha! Mereu apelez la coafura asta pentru că în 30 secunde e gata. Rochiile extrem de transparente sunt printre preferatele mele deoarece le pot integra și atunci când nu ar fi cazul. Practic am îmbulinat ținuta suficient cât să mă reprezinte.

jeansi mom fit

blugi mom fit


Eu așa mă simt cel mai bine… îmbinând nuanțe și texturi din care să rezulte un outfit diferit. Totuși nu exagerat!

jeansi mom fit

jeansi mom fit


Acel “gălbenuș de ou” de pe beretă putea foarte bine să lipsească, dar… numai cu acea broșă se putea ca ținuta să nu treacă neobservată și să o scoată din banalitate. Așa că… m-am bazat pe acest accesoriu, el făcând parte din tușa mea personală.

jeansi mom fit

blugi mom fit


Jeansii se pot purta oricum și oricând în diferite stiluri și integrați în ținute simple sau foarte actuale, asortand la ei ce dorim fără să ne lăsăm îngrădiți de părerea celor din jur sau de concepțiile altora.

De ce am vrea să fim în uniforme, când fiecare avem o personalitate pe care o putem exprima prin vestimentație… Efectiv să arătăm că nu facem parte dintr-un lot.

BIG KISS!

jeansi mom fit

12 replies on “Jeansi mom fit un must have al sezonului”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *