Categories
Vestimentatie

Shopping-ul în SH mai avantajos decât se poate crede

O vizită în SH? Oh, DA!

Mereu găsesc câte ceva interesant și de luat acasă, bine…doar dacă e în stare excelentă și nu arată invechit. Altfel nu are rost!

Nu obișnuiesc să cumpăr cam tot ce îmi place pentru că… Chiar nu vreau să mut SH-ul la mine în casă. Oricum pe parcusul timpului am învățat că nu tot ce îmi place trebuie să duc si acasă, deoarece va ocupa un spațiu destul de mare și fără folos. Cum ar fi articolele vestimentare cu 2-3 mărimi mai mari decat port eu, niciodată nu au ajuns la croitoreasă, deși sunt în așteptare de foarte multă vreme. Nah, mi-e milă să le arunc, așa că… Poate le voi duce într-o zi. Poate…!

Dacă prezintă defecte care nu pot fi reparate cu ușurință, consider că nu merită luate nici pe gratis. De altfel lucrurile învechite nu merită să fie cumpărate, chiar dacă sunt de la vreun brand popular. Țin și eu o geantă Valentino… Nu o voi purta niciodată, la cât de rău arată!

De câteva ori am nimerit la momentul potrivit și am reușit să îmi cumpăr poșete, pălării sau haine care ar fi costat destul de mult în comparație cu 3-5 lei cât am dat pe ele. Totuși, să nu uit de colierele din pietre naturale și de câteva piese pentru decor, pentru că am cumpărat și așa ceva tot la un preț infinit de mic față de cât ar costa ele în magazinele specifice.

Am selectat câteva poze cu ținute foarte simple, pe care le-am alcătuit cu ajutorul articolelor vestimentare din SH, dovedind că se poate, cu bani foarte puțini, realiza o ținută vestimentară decentă pentru o zi obișnuită.

poseta goblenGeanta(5lei), eșarfa(1leu), colierul(2lei) și ochelarii(3lei).


haine din second hand

Fusta(7lei) și tricoul(4lei).


Fusta (2lei) și tricoul (3lei).


Pantalonii (5lei) și tricoul (7lei).


Rochia (7lei).


Rucsacul (12lei), tricoul (1leu) și încălțăriile (7lei).


Bluză (7lei).


Fusta (10lei) și cămașa (1leu).


Păpușă din porțelan (13lei) și pisică din porțelan (3lei).


Am să revin asupra subiectului pentru că sunt mai multe lucruri de spus și vreau să arăt că se poate realiza și ținute spectaculoase cu articole din SH.

Dar până atunci… Vine un articol care e posibil să vă inspire .

BIG KISS!


Second hand 2018


3 replies on “Shopping-ul în SH mai avantajos decât se poate crede”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *