Categories
Vestimentatie

Cizmele peste genunchi

Frumoasele cizme lungi sunt atât de mult în trend încât m-am cam săturat să văd pe toată lumea purtându-le la orice ținută și în orice moment al zilei. Da, și eu fac la fel, pentru că am o astfel de placere nevinovată de a purta cât de mult se poate, adică zilnic, acel lucru pe care îl am.

cizme-lungi-peste-genunchi-1Atât de multe outfit-uri iți poți face cu o pereche de cizme lungi și negre, încât începi să nu mai porți nimic altceva în picioare decât aceleași cizme zi de zi, mai ales dacă au un toc confortabil și nu prea mare.

Dacă nu există așa ceva în garderobă, dar urmează, trebuie să aveți atenția mărită în a găsi  mărimea potrivită și peste circumferința piciorului, să nu fie prea largi sau prea strâmte pe picior, pentru că nu vor avea o ținută bună.

Într-adevăr cizmele lungi iți pot crea niște outfit-uri extraordinare și să te scoată din acea încurcătură pe care o avem noi fetele în fiecare dimineață în fața dulapului și ne întrebăm: ” Cu ce mă îmbrac azi?”

cele-mai-neobisnuite-cizme-rihanna-intr-o-pereche-de-incaltari-lungi-pana-la-talie-cum-arata-spectaculoasele_1Cel mai bine funcționează cizmele asortate cu ținute fluide pentru a elimina aceea alură sexy și transformând toată ținuta în una discretă și de bun  gust, fără tentă de vulgaritate. O chestiune foarte importantă, nu e așa?

În cursul zilei, chiar de dimineață bună, putem purta asemenea cizme cu pulovere în nuanțe neutre și care au un croi supradimensionat, asta pentru a scoate în evidenta frumoasele cizme. Mai putem să creăm un look ,cum ar fi all black, dar asta depinde și de starea pe care o avem în ziua respectivă.

Totuși, nu se acceptă o accesorizare exagerată în combinație cu asemenea cizme, deoarece piesa de rezistență a ținutei sunt cizmele.

Totuși, dacă le purtăm în combinație cu fuste sau rochii e necesar să fim atente și la lungimea lor pentru a nu intra într-o zona vulgară, asta se întâmplă dacă e prea mare distanța de la marginea cizmei la tivul ținutei, și ar fi bine să fie o distanță cât mai mică sau deloc.

Ador să port cizmele peste genunchi cu rochii mulate și lungi până la genunchi, asta pentru-că nu se poate observa terminația cizmelor, ceea ce este și foarte elegant. Dar la fel de bine se pot purta și cu fuste mai lungi și foarte largi cu printuri îndrăznețe, astfel obținând acel look extrem de sofisticat.

Pentru a ieși în oraș seara putem să optăm pentru a le asorta cu o rochie care are o croială lejeră din paiete sau catifea și de lungime atăt cât să ajungă până la cizme. Bineînțeles se pot purta și cu pantaloni scurți din piele sau cu orice altceva după gustul fiecăruia, cu condiția să nu fie prea accesorizat sau prea încărcat acel look. Pentru că, și cu siguranță simplitatea e de mai mare efect decât o ținută care atrage atenția în mai multe puncte ale ei.

Încearcă să porți cizmele peste genunchi într-un mod diferit, dar asumat!

BIGG KISS!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *