Categories
Vestimentatie

Paiete peste tot si oriunde

rochie-paiete2Daca nu ne propunem cumva mai stralucitor decat stralucirea aurului, nu e bine…Bha…chiar nu e bine!

Au revenit dinou, dar intr-un mod mult mai puternic decat erau candva (acu’ 4 ani, parca) minunatele paiete. Dada , paiete!

Paiete peste tot, chiar isi pe pernele de pe canapea, si pe pantofi si… peste toate tinutele noastre, pentru ca trebuie sa fim stralucitoare. Adica, sa concuram cu globurile de pe brad, daca avem brad in casa, daca nu avem, vom gasi cu siguranta oriunde mergem ceva inpodobit cu globuri sclipicioase. Deci, e ok!

Dar, recunosc ca arata super bine o rochie din paiete, sau pantalonii sclipiciosi, dar si  accesorile foarte glam. Chiar imi place noul trend si sa port articole vestimentare cat mai stralucitoare, dar sunt atenta la modul in care le port, ca sa nu par a fi chicioasa.

Eu ador bluzele si tricourile cu paiete care merg atat de bine cu jeansi si bineinteles accesorizarea se face cu un choker simplu intr-o nuanta potrivita tinutei. Si  iata asa se poate crea automat un look super cool pentru a iesi din casa in orice moment a zilei, avand convingerea  ca areti super bine – ceea ce iti da automat o stare de incredere in tine, nu e asa?

Deci, e un must have articolele vestimentare cu paiete in acest sezon (si inca vreo doua sezone).

Trebuie sa ai si tu macar unul!

colanti-cu-paiete-silver-1

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *