Categories
Accesorii

Cu un choker simplu se poate salva o tinuta banala

chokerCine nu își dorește un choker?

Sunt atât de frumoase, deși simplitatea lor te face să crezi că e prea aiurea să porți așa ceva la gât. Doar probează unul și ai să vezi cât de bine se potrivește ținutei tale, încercă chiar și pe cele colorate, poate alea iți vin mai bine sau le poți asorta ținutelortale într-un mod simplu și extrem de cool.

Sunt de diferite lățimi și consider că e bine să ai cât mai multe modele și de diferite nuanțe pentru că uneori cel mai mic detaliu te poate ajuta pentru a crea un look extrem de cool.

Și dacă ai trecut de 30 ani poți să porți un asemenea accesoriu fără inhibiții deoarece cu siguranță te va face să pari mai tânără și în trend, lucru important pentru fiecare dintre noi.

Nu există accesoriu care să nu se potrivească din cauza vârstei,  există doar posibilitatea de a nu-l purta atunci când trebuie, adică la o ținută potrivită , sau într-un moment potrivit a zilei. În rest se poate orice, mai ales dacă depășim anumite concepții.rbvaefdgyhmai8imaanpszjduk8775

Un choker negru și lat, purtat cu o cămașă bărbătească deschiată la 2 nasturi, cred că e un look perfect pentru o zi de muncă, dar să nu se exagereze cu aranjatul părului, preferabil să fie desfăcut sau prins în spate la baza gâtului, așa cum vă vine bine, numai să nu fie super finisat, iar machiajul sa fie unul minimalist.

Chiar i înfășurarea unei eșarfe subțiri în jurul gatului poate fi o alegere inspirată pentru a crea choker-ul potrivit la un pulover cu decolteu. O altă soluție la îndemână este chokerul tip șiret, se înfașoară în jurul gâtului de câteva ori și se poarta cu cămăși, dar și cu topuri sau rochii care au un decolteu în forma de “V”. Și colierele stratificate alăturate unui choker sunt o opțiune extrem de feminină, deci unul sau mai multe lănțișoare la baza gâtului vor fi perfecte în asocierea unui choker.

Pentru seară se poate crea un look mai sofisticat, finisat și putin glam cu un choker prețios perfect integrat în ținută, fără a se mai adăuga și alte puncte de interes.

Deși sunt disponibile sub multe forme și texturi, de la catifea până la dantelă sau mărgele, important este să se acorde atenție la finisări și să fie impecabil de bine lucrate, de preferat ar fi cele unicat sau care sunt în ediție limitată.

Recomandat ar fi achiziționarea lor de la cei pasionați de hand made, pentru că de la ei sunt șanse să se obțină unele foarte speciale, poate create special pentru voi și mult mai ieftine în comparație cu ele de prin mall-uri.

A avea stil înseamna a fi și în trend.

BIGG KISS, Florentina

 

4c545390eedd3f613f71a80b1bd7ecd5

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *