Categories
Vestimentatie

CATIFEA

2018Pentru un look spectaculos si foarte delicat optam pentru o catifea din matase, care poate sa alcatuiasca cea mai in voga tinuta posibila pentru acest sezon.

Dar nu orice culoare si orice piesa vestimentara din catifea iti poate veni bine, pentru ca poate crea ceva volume acolo unde sunt deja mari.

Stim cu toate ca hainele pe care le imbracam trebuie sa fie in asa fel alese incat sa scoata in evidenta doar partile cele mai frumoase ale corpului fara sa fim vulgare, si sa ascundem ce nu vrem sa se vada.

Asa ca trebuie sa ne gandim si la cularea pe care o vom purta, pentru ca e mai important si decat un accesoriu, nu ca alea nu conteaza. De exemplu daca ai o piele aurie nu ar fi indicat sa porti culori reci sau nonculorile- astea doar cu printuri ar merge cel mai bine.

Accessorile ar trebui sa fie ceva simplu si delicat, care sa complecteze tinuta si nu prea mult , deci nu cercei si colier sau ceva seturi, ca nu e bine! Mai bine nu purta nici un accesoriu, daca nu ai ce sa pui ca fiind o piesa potrivita pt un look de invidiat, pentru ca oricum catifeaua e ceva luxos si daca ai o tinuta bine aleasa e perfect si fara zorzoane.

Dar totusi sa nu porti doua piese diferite din catifea, asa ceva chiar nu! Culmea ar fi sa porti si culori diferite sau texturi diferite de catifea. Totusi poti sa o combini foarte bine catifeaua cu lana, matse naturala sau cu dantela in aceasi nuanta, dada…in aceasi nuanta si nu cu altele ca o dam in manele :))

Ceva piesa din catifea brodata manual, cum ar fi?? Da… foarte frumos, doar sa fie o broderie delicata si sa avantajeze acea piesa intr-un mod pzitiv ca altfel e posibil sa fie un dezastru.

Sfatul meu:

Fi imprevizibila ,ca sa fi tu cea mai ce!

Si atentie la pantofi!

Deci , purtam catifeaua in acest sezon!

katy-perry-la-premiera-documentarului-biografic-katy-perry-part-of-me

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *