Categories
Accesorii

Palaria

goblen-hudemas-608-palaria-neagra-105Un accesoriu importat este palaria pe care o ai sau nu, dar bine ar fi sa existe macar una , dar mai bine sa fie vreo  3 ca nu se stie niciodata cum ne poate imbunatati o palarie mullt mai bine banala tinuta de zi cu zi .

Dar daca aveti una si deja e murdara se poate curata cu otet si bicarbonat, iar cu o perie se indeparteaza firicelele de bicarbonat care raman dupa curatare, efectiv se curata foarte bine si petele cu fond de ten.palarie-fetru

Sa porti o palarie e atat de important…incat poate fi o declaratie de stil, pentru ca in functie de cum o alegi, cum o porti si cum o asortezi, toate astea vorbesc despre stilul tau .

Si cum o porti? Clar, pe cap!

Purtarea ei intru-un stil “modern”, mai mult pe ceafa decat pe cap… Nu ajuta la crearea unui outfit, mai mult il distrugre. palarie-verde-300x253

Alegerea unei palari se face in primul rand in functie de forma fetei, dupa care se tine cont de culoarea parului si outfitul in care va fi integrata. Totusi sunt unele fete la care nu le vin bine palariile indiferent de forma lor.

Pentru o fata rotunda se va alege o palarie care sa alungeasca fata, nicidecum palarile rotunde car nu ar face altceva decat sa le rontujeasca si mai tare zona capului. Un truc ar fi purtarea palariei pe o parte, astfel se creaza un unghi care ajuta in a da o forma de alungire a fetei. Palariile rotunde vin bine la cine are o fata lunga sau ovala, astfel creend un echilibru placut si punand in avantaj intreg outfitul.

Esti bruneta? Atunci poarta contrasuri si palaria sa fie singura pieasa care sa atraga atentia, dar e bine sa fie intr-o culoare care sa scoata foarte eficient parul in evidenta. Palaria neagra poate fi o alegere potrivita destul de rar, deci pune ceva accesoeriu pe ea cum ar fi o panglica, brosa, flori, etc…orice, dar indrazneste!stil-palarii-582x300

Pentru cine are parul in nuante deschise ii este mai usor sa aleaga o palarie, trebuie doar sa aleaga forma potrivita si sa nu se “blindeze” cu accesorii intr-un mod exagerat, deoarece este foarte usor sa duca tot outfitul intr-o zona de pitiponceala.
palarie_0_09542580aa

45f8a64f044e71a65db954b7bea8df1c1

Orice fel de palarie se poate purta, trebuie doar putina atentie la detalii si sa fie corect  integrata in tinuta astfel aplicand tusa ta personala.
scarlett-ohara-glimmer515_89085100

Fi creativa!

BIGG KISS!

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *