Categories
Vestimentatie

Alegerea nuanței potrivite nu este suficient pentru a realiza o ținută reușită

copperNu orice culoare te poate avantaja, la fel cum nici orice croi nu este potrivit formei corpului pe care îl ai, chiar dacă porți o ținută de la ceva casă de modă cu prestigiu. De aceea este foarte important să ști clar ce culoare te avantajează și te face să arăți mai luminoasă și să te pună pe tine în evidență, nu ținuta pe care o porți. Trebuie să ți cont de culoarea părului dar și de pigmentația pielii tale, astfel încât să fie totul într-o armonie perfectă și plăcută, să fi tu cea care iese în evidență. În principiu nu este foarte greu, doar să ști că pentru un pigment al pielii auriu se potrivește o paletă coloristică cu nuanțe calde, dar și culoarea părului poate fi un factor de influență de care trebuie să se țină cont atunci când alegem o piesă vestimentară.

Bineînțeles, ținând cont de aceste detalii se poate observa cum toate piesele vestimentare din garderobă, se vor potrivi între ele și vor fi ușor de asortat, fără prea mare efort. Altfel, îți vei da seama că stai în fața dulapului și vei constata că nu ai ce îmbrăca, chiar dacă nu mai ai loc nici pentru un ac.

La cumpărături se probează piesa vestimentară care îți place, dar se probează și pe o altă nuanță, pentru că de multe ori se poate întâmpla sa nu îți vină bine tocmai nuanța care ți-a atras atenția, chiar dacă croiul este unul potrivit pentru corpul tău. Și astfel se poate evita achiziționarea unei piese pe care ar fi greu de asortat cu altele de prin dulap sau să fie purtată doar o dată, fiind astfel o achiziție inutilă. Achiziționarea hainelor de calitate, perfect croite și din materiale naturale, la care se pot asorta cu ușurință cele existente deja în dressing înseamnă a fi o achiziție avantajoasă. Un alt pont ar fi să se facă loc în dulap pentru viitoarele cumpărături, efectiv eliminați hainele uzate, care nu vă mai vin bine (poate pentru că ați schimbat nuanța părului) și pe cele care au fost în trend în urmă cu 2-3 sezoane, astfel va fi mult mai ușor și rapid de creat outfituri reușite.

Curaj pentru a experimenta ținute cu un croi modern și culori îndrăznețe, fără a depăși bunul gust deoarece chiar și cu nuanțele corect asortate, dacă se lasă la vedere prea mult sau se scot în evidență picioarele care nu sunt în cea mai bună forma, rămâne în urmă doar o imagine de prost gust. Astfel cu ajutorul vestimentației reușim să scoatem în evidență părțile care ne sunt avantajoase, în timp ce ascundem parțile nefavorabile. Tocmai de aceea oglinda se folosește pentru a vizualiza aspectul din față per total, dar si din spate.

Indiferent de situație, activitatea zilnică, vârstă și dimensiunea corpului, o femeie trebuie să arate că se respectă și își face timp pentru ea însăși, toate acestea se observă din aspectul exterior pe care îl afișează zi de zi.

BIG KISS!

M_CZ16_V01-1024x770

poarta culoarea potrivita

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *