Categories
Lifestyle

Si cu forme esti frumoasa

rochii-femei-plinute-grase-modaChiar daca esti mai plinuta asta nu inseamna ca esti urata si neatragatoare. Depinde de tine cum te imbraci si cat de bine sti sa-ti alegi tinutele, astfel incat sa nu scoti in evidenta volumetria pe care o detii. Si la urma urmei femeile cu forme sunt mai simpatice si placute ca si aspect fizic, au chiar si tenul mai stralucitor.  

 

Iar daca ai un pic de burtica exista solutia de a purta lenjerie modelatoare care te poaate face sa areti extraordinar intr-o rochie sau o fusta si o camasa.

Un factor important e alegerea nuantelor, adica felul in care se combina anumite nuante poate sa te avantjeze sau…Nu. Dealtfel si croiala hainelor te poate ajuta sa creezi acea forma de clepsidra. Totul depinde de detalii, asa ca… atentie la detalii!

Mai bine acoperiti decat sa lasati la vedere ceva ce ar putea sa va strice imaginea, si bineinteles ca aspectul exterior este primul impact asupra celor din jurul nostru, deci foarte mare atentie la prima impresie.

Pentru a fi o prezenta placuta si apreciata in absolut orice imprejurare trebuie sa se observe respectul pentru propia persoana si frumusetea interiaoara, care se obsearva in  zambetul natural si stralucirea ochiilor.

Zambeste cu increere… Esti frumoasa!

12794376_977063622373880_8200883927090793181_n

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *