Categories
Fificel Lifestyle

E greu sa slabesti!


pp

Pe pielea mea simt cat de greu e sa dai jos 4 cm de pe solduri, indiferent de regimul alimentar adoptat.

Pentru ca varsta isi spune cuvantul si in situatia asta.

Mereu zic ca voi merge sa fac sport si veci nu ajung acolo, pentru ca am multa treaba si imi este destul de greu sa pierd cateva ore pe zi dedicate sportului.

De multe ori cand gatesc se intampla sa si servesc cea ce am gatit, dupa care am toate regretele din lume…si uite asa chiar daca nu am mancat toata ziua nimic, pe seara o buctez cu o farfurie de ciorba sau altceva gatit intr-un mod mai romanesc.

Da, sunt o pofticioasa si imi place sa mananc aproape orice mancare, dar fara carne.

Oricum singura metoda de a da jos din centrimetri este mersul pe jos foarte rapid si doua cani cu ceai laxativ pe zi (pe o perioada limitata).  Bineinnteles ca asta nu inseamna ca ma indop cu tot ce prind la indemana.

Am renuntat la dulciuri si alte produse care contin zahar de foarte multa vreme. Si de foarte multa vreme imi pun in farfurie doar jumatate de portie, iar cand merg in vizita refuz sa gust din preparatele gazdei.

Un alt obicei pe care il am, mai nou, este sa nu servesc nimic pana la pranz, poate un fruct.

Si merita tot efortul pentru ca e o mare satisfactie atunci cand observ ca fusta care imi era fixa ( bine,prea fixa), acuma imi este putin lejera si parca sunt mai fericita in momentul ala, decat atunci cand am purtat-o ultima data.  

Uneori imi vine sa servesc o ciocolata mare (de fericirea ce a pus stapanire pe mine), dar ma abtin! :))

BIGG KISS!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *