Categories
Lifestyle

Iubim viata

mana_de_ajutor

Oricat de frumoase suntem si de apreciate de cei din jur, trebuie sa dovedim ca iubim viata.

Cum putem face asa ceva?

Ei bine trebuie sa invatam ca fiecare vietate a primit viata de la Dumnezeu si numai El are dreptul sa ia acea viata atunci cand considera  ca trebuie.

De aceea nu trebuie sa luam viata vietattiilor din jurul nostru si nici sa le chinuim, dinpotriva trebuie sa le ajutam si sa fim utili pentru fiecare vietate care ne iese in cale, chiar daca este o furnica urcata pe geanta noastra , o ajutam sa ajunga undeva in iarba pentru ca acolo e locul ei.

Dar si oamenii trebuie ajutati…mai bine sa dai un ban la un amarat decat sa iti iei al 15-lea ruj.

Sau du-te la o familie amarata si inbunatatestele viata cat de cat. Si fa asta fara sa iti facii reclama, fara sa stie lumea ca ai dat o mana de ajutor undeva.

Daca faci un bine,fa pentru ca asa vrei si nu ca sa fie laudat gestul tau.

Dar cel mai important lucru din viata este atunci cand trebuie sa acorzi primul ajutor si trebuie sa fi tare si Doamne fereste sa te pierzi cu firea.

Acordarea primului ajutor trebuie sa il sti aplica neaparat, pentru ca nu se stie cand viata unui om poate sa depinda de tine.

Nu e greu sa inveti asa ceva…dar merita sa acorzi putin timp pentru a invata lucruri elementare si salvatoare de viata.

Daca un om isi pierde viata in fata ta fara ca tu sa sti sa ii acorzi primul ajutor care ii poate salva viata, crede-ma ca nu va mai conta cat de bine areti si ce realizari ai pentru ca remuscariile vor fi groaznice pentru toata viata.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *