Categories
Vestimentatie

Mereu tinere…

sh

Asta ne dorim fiecare, sau macar sa aratam mai tinere decat suntem. Insa nu e chiar asa de greu sa si reusim, doar sa tinem cont de cateva lucruri…si vor exista rezultate cu siguranta.

Pentru inceput trebuie sa tinem cont de stilul vestimentar pe care il avem, pentru ca ne poate intinerii sau din contra sa ne maturizeze mai mult cu cativa ani, ceea ce nu ne dorim absolut deloc. Cel mai important este  sa fim atente la ce culori purtam, dar si ce modele de fuste si bluze alegem de fiecare data pentru a crea tinute reusite.

Magazinele sunt pline de piese vestimentare cat mai interesant cusute si moderne cu croieli indraznete care alese intr-o nuanta potrivita ar putea sa ne intinereasca cu cativa ani, exact ce ne dorim. Totusi sa nu uitam de coafura, ea trebuie sa fie una moderna si intr-o culoare mai deschisa cu un ton, doua sau trei (depinde de varsta),  decat cea naturala. Alegerea unei incaltaminte moderne, dar care se potriveaste tinutei si piciorului poate fi un alt pont pentru a ne intineri stilul vestimentar

Mainiile trebuie ingrijite si manichiura sa fie facuta ne ajuta la crearea unei imagini dorite la fel cum ne ajuta si purtarea accesoriilor bine alese fara sa ne impodobim intr-un mod exagerat. Pentru ca a iesi din casa fara sa ne aranjam va crea  impresia de a fi o femeie delasata si fara respect de sine. 

Totusi, un fond de ten si o mascara aplicata foarte bine,alaturi de un ruj rezistent e tot ce trebuie sa facem si nu dureaza mai mult de 5 minute, insa vom arata bine toata ziua. Consider ca 5 minute dimineata fiecare are la ddispozitie pentru a se aranja putin si chiar merita. Atentie si la coafura, mai bine impletit in “spic” decat sa fie lasat liber si ne aranjat, sau prins intr-un mod neglijent. Un parfum care va repezinta, e tot ce mai trebuie inainte de a iesi din casa, pentru a avea cea mai buna si minunata zi.

Imparte cate un zambet celor din jurul tau pentru a fi admirata toata ziua.

BIGG KISS!

fificel

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *