Categories
Lifestyle

Picioare groase sau subtiri

blugi talie inaltaDaca esti o persoana care are picioarele mai groase, atunci trebuie sa fi atenta la ce incaltaminte vei purta, asta daca vrei sa nu areti mai rau decat ai fi desculta.

Deci, niciodata sa nu porti cizme care se termina fix in partea cea mai bombata a piciorului, si nu purta sandale sau pantofi cu tocuri foarte subtiri care creaza impresia ca picioarele tale fac un real efort pentru a se mentine pe acele tocuri.

Nu purta incaltaminte de culoare deschisa, doar daca e foarte bine potrivita piciorului si tinutei alese.

Poarta pantofi decupati in fata dar sa nu aiba vreo bretea peste glezna pentru ca picioru tau va arata ca si cum ar fi gatuit.

Mare atentie la fustele si pantalonii alesi , pentru ca au un rol foarte important si pot crea un efect dezastros.

Picioarele subtiri trebuie sa poarte incaltaminte mai fina, delicata dar nu voluminoasa pentru ca vei arata ca si un motan incaltat.

Pentru a crea putin volum, asta daca trebuie, atunci cizmele sa fie atat de lungi pana la partea cea mai bombata a piciorului.

Alege nuante deschise, dar sa faca parte din paleta ta coloristica. Studiaza bine felul in care arata piciorul incaltat in fiecare pereche de pantofi/sandale sau cizme si cu ce se potrivesc cel mai bine.

Deci, o oglinda pozitionata special pentru a vedea cum iti vine incaltamintea aleasa pentru acea zi, nu trebuie sa lipseasca din casa ta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *