Categories
Make-up

Sprancenele iti pot pune in valoare fizionomia chipului tau

                     sprancene 2018Urate sunt femeile cu sprancenele “acoperis” si vopsite intr-o culoare foarte inchisa, foarte bine conturate…sau cu sprancene subtiri si creionate. Pur si simplu doar sparncenele le remarc, chiar daca au un outfit elaborat.

 Sunt femei obisnuite care isi fac sprancenele in cel mai oribil mod, perfect conturate, vopdite in nuante cat mai intunecate, care in loc sa le puna in evidenta trasaturile delicate, le inaspreste intreaga vizionomie a chipului.

 Ca sa fie clar: sprancene frumoase inseamna cele naturale si pensate in functie de forma fetei si aranjate in cel mai natural mod posibil. Nu e atat de greu si chiar nu trebuie sa insisti atat de mult asupra lor, dar merita sa se tina cont ca sprancenele au rol foarte important pentru a contura aspectul fetei.

 Varsta ocupa un rol important, pentru ca sparncenele vopsite te imbatranesc si scot in evidenta toate “cutele” de pe fata si alte defecte care apar in timp ce inaintam in numarul aniilor.

 Daca ai 20 de ani si vrei sa areti ca si o femeie de 40 ani, atunci vopseste-ti sprancenele intr-o culoare inchisa si arcuieste-le cat de tare poti, dupa care linistita poti sa spui ca esti maritatata si cu 5 copii pentru ca toata lumea te va crede :))

 La modul cel mai serios, daca doresti un aspect placut al fetei, atunci nu exagera cu nimic, fi cumpatata si incearca sa folosesti in cel mai discret mod creionul de sprancene ( numai daca este nevoie) si penseaza-te fara sa strici forma lor naturala, iar daca ai fata rotunda opteaza pentru o forma liniara, iar daca fata e lunga atunci sa fie putin ridicate spre tampla.

 De obicei sparncenele tale au forma care se potriveste perfect fizionomiei chipului tau, doar trebuie putin ajustatae.

Un alt lucru important este sa nu alungesti coada sprancenei in jos pentru ca te va imbatrani foarte tare.

Pensatul in mod exagerat nu mmai e la moda!

BIGG KISS!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *