Categories
Vestimentatie

Pentru o silueta cu umerii lati exista solutii simple pentru a o echilibra

 femei late in umeri

                Pentru  ca ai mainele mai grase sau esti foarte lata in umeri, iar daca ai si pieptul prea mare, exista cateva “trucuri” ca sa ai o aparitie echilibrata.

                In primul rand nu purta piese vestimentare fara maneci, sau cu maneci care se termina fix in partea cea mai groasa a bratului pentru ca are sa para si mai grasa partea respectiva, opteaza pentru o lungime a manecii mai lunga si va fi in avantaj.

    Un alt aspect important este sa nu porti tinute vestimentare care au  “linii” de terminatie chiar in zona cea mai lata si mare a bustului, cum ar fi marginea manecii sau o dunga orizontala pe bluza.

     Foarte important este sa alegi bluze, camasii sau altceva din materiale cu textura usoara si delicata in partea superioara iar de la talie in jos se poate opta pentru materiale mai grele, si de culori mai deschise decat cele pentru partea superioara.

  Pentru a ascunde unele zone ale corpului care nu va plac, atunci se evita atragerea atentiei asupra acestora, adica se aleg lucrurii cat mai simple si in culori cat mai neutre, nicidecum ceva care sa atraga atentia in zona respectiva.

               Nu se lasa la vedere acele parti care nu pot fi un avantaj pentru a nu crea o imagine de prost gust.

              

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *